Hur ser framtidens organisationer ut?

Varför?

Den här föreläsningen handlar om att vi måste tänka om. Vi har under hundra år arbetat efter hypotesen att företag fungerar som maskiner. I dagens VOCA värld går det inte att agera efter dessa principer. Vi ser effekterna i en ökande grad av sjukskrivningar och en oengagerad personalstyrka. Det krävs helt enkelt en revolution. 

Beskrivning

Föreläsningen tar oss på en resa genom historien där vi ser hur organisationer har gått från att varit lösa sammanslagningar för att hitta mat tillsammans till att ha blivit maskiner bestående av likformade kugghjul som tight skall sitta samman och fungera ihop.

Hur fungerar detta i en ständigt föränderlig omvärld? Vi ser hur komplexitetsforskningen ser på problematiken och landar i ett nytt förhållningssätt där inre motivation och engagemang blir hörnpelare.

Tillsammans funderar vi kring hur framtidens organisationer måste se ut för att vi skall kunna bygga framgångsrika och hållbara organisationer i en omvärld som kräver ständig förändring och kontinuerlig innovation.

Vi landar slutligen i några handfasta tips på vad de första stegen måste vara för att ta oss framåt på resan till att bli en av framtidens mest framgångsrika organisationer.

Resultat

  • Inspiration för vad som krävs av framtiden organisationer
  • Tips på vad som gör att vi kommer lyckas i framtiden
  • Idéer på vad vi redan idag kan göra för att ta oss dit

MÅLGRUPP

Föreläsningen riktar sig till:

  • Organisationer, som vill inspireras kring dagens och framtidens utmaningar och möjligheter
  • Ledningsgrupper som vill höja blicken för att se vad som finns bakom knuten
  • Grupper som funderar kring vad som kommer vara drivande i framtidens organisationer

Sagt om föreläsningen

"Har du hört Johan Victor föreläsa? Om inte, gör det! Med energi, inlevelse och en massa känsla levererar han klokheter som landar djupt och känns. Som konferensarrangör är han ett säkert kort om man vill ha en kraftfull föreläsning som är både inspirerande och tankeväckande."

Stina, Ability Partner

FÖRELÄSARE: Johan Victor

LÄNGD: ca 60 min

PRIS: Enligt offert

INTRESSERAD? johan@ledarskap1.se

Kontakt