Föreläsning: Individuell målstyrning

Varför?

Jag har under hela min karriär arbetat med mål och målstyrning. Både på individuell nivå men även organisatoriskt. Mål och målstyrning skapar sammanhang och en känsla av att jag faktiskt styr min egen utveckling snarare än att jag följer med på ett tåg med förutbestämd destination. Det här är ett ämne jag verkligen brinner för och därför gärna pratar om.

Beskrivning

Under föreläsningen tar jag med åhöraren på en resa genom teori och praktik. Jag går igenom vad man inom forskningsvärden säger om målstyrning idag. Vi pratar SMARTa mål och hur vi faktiskt kan koppla våra strategier till enskilda mål. Jag delar även med mig hur jag har gjort när jag har jobbat med mina egna men även min personals mål genom åren.

UPPNÅTT RESULTAT

  • En spark i baken kring hur du kan ta ägarskap kring din egen utveckling
  • En tanke på hur vi på ett enklare sätt kan arbeta med mål i dagens organisationer
  • Inspiration kring hur du kan utforma dina mål för att nå dem

MÅLGRUPP

Föreläsningen riktar sig till:

  • Organisationer som vill inspirera sin personal att arbeta med målstyrning
  • Inspiration till ledare som vill få en större insikt kring hur de kan arbeta med sina medarbetares mål

Sagt om föreläsningen

"Jag har arbetat med Johan och alltid sett honom som en glad, pålitlig och framåt kollega och hade därför stora förhoppningar om en bra föreläsning som jag var inbjuden till. Den var inte bara bra, den var faktiskt en av de bästa jag varit på.  Då jag själv har ett stort intresse av coaching och personlig utveckling har jag varit på ett antal.

Johan kan på ett övertygande och fängslande sätt förmedla ett egentligen ganska enkelt budskap! Han inspirerade mig att ta min personliga utveckling till nästa nivå!"

Mia, Gruppchef på H&M

 

"Johan har ett stort engagemang och intresse i ledarskapsfrågor. När vi har talats vid och jag när varit deltagare på Johans föreläsning så har det varit tydligt vad budskapet är -> ledarskap, utveckling och ansvar. Johan blandar allvar med komik vilket gör föreläsningen levande och rolig.

Den viktiga poängen i föreläsningen är att vi själva har ett ansvar till dit vi vill komma. Vi som ledare coachar och bollar gärna idéer och markerar ramarna men det är medarbetaren själv som ska göra resan.

Tack Johan för ditt engagemang och din smittande glädje!"

Susanne, Gruppchef på H&M

 

FÖRELÄSARE: Johan Victor

LÄNGD: 1 timme

PRIS: Enligt offert

INTRESSERAD? johan@ledarskap1.se

Kontakt: