Övriga tjänster

Utbildare och facilitator

Ledarskap1 har sedan vi började varit fokuserat på utbildning. Idag driver vi mestadels distansutbildningar då det är den formen av utbildning som passar bäst i dagens kontext. 

Letar ni en utbildare eller en facilitator till er nästa kurs kring agilitet, komplexitet, verksamhetsutveckling eller varför inte hur vi kan samverka på distans tveka inte att höra av er!

Test för friska organisationer

Jag har sedan jag etablerade mitt företag läst en hel del kring hur vi kan skapa friska organisationer. Detta resulterade i att jag tog fram ett test för att mäta statusen i just er organisation. Testet är baserat på forskning kring vad det är som skapar friska organisationer. Är ni intresserade av att göra testet så finns det här.

Johan Victor - Alumni

I min roll som utbildare inom Yh och företag så har jag haft den stora glädjen att få möta en mängd studerande/deltagare. Jag har därför skapat ett forum för alla de som har haft mig som lärare. Jag tänker att vi kan fortsätta vår gemensamma resa genom nyhetsbrev, boktips, digitala utbilningsaktiviteter eller varför inte en AW.

Podd och Vlogg

Under 2020 spelade jag och Viktor Cessan in en podd tillsammans som behandlar olika aspekter av agile, ledarskap, coachning, förändring etc etc.  Den bytte namn under sin tid. Började som MVH-podden bytte sedan namn till Olika som bär.

Visionen är att fortsätta dessa samtal i en Vlogg någon som har inletts men som skall utvecklas och fortsätta.