Föreläsning: Att gå in i väggen

Varför?

Det pratas mycket om förändringar just nu. Att det är viktigt för företag att kunna anpassa sig och hantera de förändringar de ställs inför. Vi tror att alla företag tycker att det är viktigt att vara duktiga på förändringsarbete. Trots det sägs det att 70 % av alla förändringar misslyckas.

Beskrivning

Föreläsningen handlar om hur företag och organisationer med hjälp av ett agilt förhållningssätt kan lyckas med förändringar. Vi beskriver det agila manifestet med dess värderingar och principer. Med utgångspunkt från våra erfarenheter kring agil utveckling och förändringsarbete har vi tillsammans tagit fram en konkret modell för hur vi kan lyckas i våra förändringar.

Målgrupp

  • Dig som är mitt i eller står inför en förändring
  • Er som ledningsgrupp som ansvarar för och initierar olika förändringar

Resultat

  • Ökad förståelse för varför många förändringsarbeten misslyckas
  • Ökad förståelse för framgångsfaktorer för lyckade förändringar
  • Kunskap om de grundläggande värderingarna och principerna som utgör det Agila manifestet
  • Kunskap om en konkret metod för agil förändringsledning

Sagt om föreläsaren:

Sanna
Sanna
Läs mer
Har du hört Johan Victor föreläsa? Om inte, gör det! Med energi, inlevelse och en massa känsla levererar han klokheter som landar djupt och känns.
Stina Åkerstedt
Stina Åkerstedt
Konferens arrangör
Läs mer
"Har du hört Johan Victor föreläsa? Om inte, gör det! Med energi, inlevelse och en massa känsla levererar han klokheter som landar djupt och känns. Som konferensarrangör är han ett säkert kort om man vill ha en kraftfull föreläsning som är både inspirerande och tankeväckande."
Föregående
Nästa

Fakta:

FÖRELÄSARE: Catrin Brodin & Johan Victor

LÄNGD: ca 1 timme

PRIS: Enligt offert

INTRESSERAD? 

Kontakta catrin.brodin@waygroup.se eller johan@ledarskap1.se

Prisförfrågan

Varför?

Letar ni efter en föreläsning kring stress och psykisk ohälsa som visar hela bilden? Skulle ni vilja ge er personal någonting mer än den klassiska föreläsningen kring stress? I den här föreläsningen får ni följa med på min resa.

Hur tar man sig egentligen in och ur väggen?

Jag delar med mig av min personliga resa från panikångest till utmattningssyndrom och utmattningsdepression. Jag berättar vad jag har upplevt och vad jag har gjort för att komma tillrätta med min situation. Jag försöker inte hävda att mina sätt är rätt sätt utan snarare förmedla vad jag har gjort. Tanken är att förklara, förtydliga hur det känns att vara i situationen men även delge vad jag tror gjort att just jag hamnade där jag hamnade. Jag vill också inspirera kring hur man kan jobba med sig själv, vare sig man är i situationen idag eller om man känner igen sig i hur det är att kämpa med den berömda balansen i livet.

Resultat

  • Ökad förståelse för vad det innebär att faktiskt gå in i väggen
  • Förståelse för vad vi som individer kan göra för att förebygga

MÅLGRUPP

Föreläsningen passar tex:

  • Organisationer som vill få chefer och personal mer kunniga kring utmattningssyndrom eller utmattningsdepressioner
  • Individer som idag är nära eller har gått in i väggen och som behöver inspiration för att ta sig ur

Sagt om föreläsningen

"Ärligt, äkta, insiktsfullt, tankeväckande och med en portion humor angriper Johan detta komplexa ämne. Jag lämnar föreläsningen med en större förståelse och personlig reflektion"

Nathalie

“Alla i teamet upplevde att det var mycket tankeväckande att få höra om hur det är att uppleva psykisk ohälsa ur ett patientperspektiv. Det är sällan vi får chansen att höra en översikt av en patients historia i sin helhet.

Vi har inspirerats till många samtal på olika teman efter föredraget... Det var intressant att höra dina tankar om hur det är att vara mitt i livet, med barn och arbete och att man kanske inte kan sträva efter balans i tillvaron, utan snarare försöka arbeta med acceptans. 

Du är bra på att föreläsa, så det bidrog såklart till att det var lätt att ta till sig det du sa. Bra blandning av humor och allvar”

Lina  – Boo Vårdcentral

FÖRELÄSARE: Johan Victor

LÄNGD: ca 60 min 

PRIS: Enligt offert

INTRESSERAD? johan@ledarskap1.se

Kontakt