De bästa Ted talks kring ledarskap

Jag har under de senaste månaderna tittat på ett oförsvarligt antal väldigt bra föreläsningar kring ledarskap som jag tänkte dela med er.

Många av dem har jag delat i tidigare blogginlägg men jag tänkte här summera dessa. Så här kommer ett par timmar med fantastisk underhållning. Strunta i din favorit TV-serie ikväll. Sätt dig i en skön stol. Ta fram ett glas vin (eller något sundare) och luta dig tillbaka och låt dessa skarpa hjärnor få ta dig med på några sköna resor, för resor är precis vad det är.

För mig är deras förmåga gudalik. De har förmågan att ta mig till en annan plats, en annan tid där det inte finns några hinder utan bara möjligheter. Att få vara där är fantastiskt och något jag verkligen jobbar med att få vara varje dag.

Lägg gärna till era egna favoriter i kommentarsfältet så skapar vi en fantastiskt samling med bra ledarskapsföreläsningar.

1 reaktion på ”De bästa Ted talks kring ledarskap”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.