Ledarskap1 hjälper FEO Media att skapa framtidens hållbara ledare

feoartikel

Vikten av att satsa på ett starkt, stabilt och humant ledarskap är en förutsättning för att skapa framtidens arbetsplatser. För ett tillväxtbolag som FEO Media är det viktigt inte bara ur ett kulturellt och värderingsperspektiv men det är även förutsättning för att kunna attrahera personal.

Ledarskap1 har tillsammans med FEO Media inlett ett långsiktig samarbete kring utveckling av företagets samtliga ledare. Det är fantastiskt kul att få jobba med ett bolag som FEO Media som präglas av en framåtanda, tillväxt och som samtidigt drivs så entreprenöriellt. Det är extra roligt att se ett så ungt bolag så tidigt inser vikten och betydelsen av att satsa på sina ledare på det här sättet.

Delad grundsyn en förutsättning

När jag frågade Johan Tengå som är VD på FEO media vad det var som var viktigt i vårt samarbete så säger han:

“Ledarskap1 och FEO media delar samma grundsyn när det gäller viljan att skapa framtidens hållbara ledare. Du erbjöd oss en blandning av coachning och utbildningsaktiviteter som skapade en långsiktighet i utbildningsinsatsen vilket vi tror behövs.”

I ett samhälle där sjukskrivningarna och takten av utbrändhet ökar så menar jag och många med mig att vi måste satsa på ledarskap för det är där allt börjar. Med trygga ledare som vet vad det innebär med självledarskap och vikten av ett tydligt sammanhang skapas friska organisationer.

“Att redan tidigt sätta  ledarskapskulturen är en förutsättning för att vi skall kunna fortsätta växa på ett bra sätt” säger Sandra Petersson HR-chef på FEO Media.

Upplägg

Programmet är utformat för att passa nya ledare. Såväl under våra kurstillfällen som under våra coachsamtal integreras de förutsättningar forskningen visar är viktiga komponenter för en hållbar organisation och hållbara ledare. Exempelvis arbetar vi mycket med tydliga mål och förväntningar och stöd i olika former. Men även diskussioner kring värdeord som tillit, förtroende och mening är viktiga ingredienser.

“Vårt gemensamma arbete med att bygga upp en långsiktig hållbar organisation med ett tryggt ledarskap ser vi som en av våra viktigare framgångsfaktorer som organisation” avslutar Sandra från FEO Media.

Läs mer om FEO Media

Fler bolag som antar utmaningen

Jag letar nu efter fler organisationer som likt FEO Media är villiga att anta utmaningen att skapa framtidens hållbara ledare och en hållbar organisation.

Jag skräddarsyr ett upplägg för just er. Vi ser över behovet och hittar en lösning där vi långsiktigt jobbar med perspektivet hållbart arbetsliv i er organisation. Vi lär organisationen och era ledare vad det är för förutsättningar som gör att vi kan ha ett proaktivt förhållningssätt till att vi mår bra på jobbet.

En hållbar personal är även en motiverad personal och en motiverad personal skapar lönsamhet och långsiktighet.

Kontakta mig för att diskutera vad ni har behov av
[pirate_forms]

 

1 reaktion på ”Ledarskap1 hjälper FEO Media att skapa framtidens hållbara ledare”

  1. Pingback: 4 tips som minskar stressen för entreprenören - Ledarskap1.se - Hållbart ledarskap

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.