Ledarskap1 föreläser hos Ability Partner

Jag kommer under 2017 samarbeta med Ability Partner som föreläsare kring ledarskap. Under våren och hösten så håller Ability Partner flera konferenser där man har bjudit in mig för att tala kring ämnet – Ledare men inte chef.

Att tala kring ledarskap är roligt och ämnet “Ledare men inte chef” gör att man tvingas börja vid grunden. Jag får ställa mig den ultimata frågan, vad handlar ledarskap om egentligen? Resan börjar där och efter det tas vi med till mina favoritämnet feedback och motivation.

Jag hoppas kunna bjuda på sessioner fyllda med energi, skratt och förhoppningsvis några aha-upplevelser.

 

Nämndsekreterare 2022

Registrator 2022

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.