Jag slår ett slag för friska organisationer

Jag erbjuder er att vara del av en utlottning av ett gratis tillfälle av min inspirationsföreläsning ”Stress – en personlig berättelse”.

Jag kommer ut till er organisation och gör föreläsningen exklusivt för den av er valda publiken.

Föreläsningen är uppdelad i två, där en del är en beskrivning av min egen resa och hur jag har jobbat med mig själv kring min utbrändhet samt en del rör vad vi som organisationer och ledare kan göra för att bygga friska organisationer.  Föreläsningen är utformad på det här sättet då jag själv upplevde att det var det här jag saknade som chef och ledare.

Tidsåtgång: 90 min inkl paus.

Datum: Ni bestämmer, någon gång under maj början av juni

Skicka en intresseanmälan som en kommentar eller ett meddelande så lottar jag ut en vinnare.

En utbrändhet – två perspektiv

[pirate_forms]

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.