Recension av Lyckofällan

Acceptans med Lyckofällan
Acceptans med Lyckofällan

Jag har läst min beskärda del av självhjälpsböcker och ledarskapslitteratur. Men den här boken måste jag bara rekommendera. Lyckofällan av Russ Harris.

Jag är inte så förtjust i titeln då den låter lite väl “självhjälplig” men den är fantastiskt bra.

Den tar med hjälp av Acceptans och Commitment Terapi (ACT) med läsaren i resa bland sina tankar, drömmar och mål. Den ger dessuotm konkreta handfast tips och övningar som man förväntas utföra genom boken. Den gav mig otroligt mycket i min egen resa och därför kan jag inte låta bli att rekomendera den.

Gillade framför allt de delar som handlar om våra tankar och känslor där den beskriver vad en tanke egentligen är och vad den står för, vilket var mycket nyttigt i mina egna stunder av mörker.

Att jag gillar acceptans som metod har nog framgått i tidigare blogginlägg men att just lägga ner kampen mot allt känns otroligt skönt. Att lära sig att acceptera saker, tankar, situationer som de är snarare än att jaga något som inte är verkligt. Det är en befrielse att hitta ett mer accepterande förhållningssätt till livet.

Så läs den!

Ni hittar den på Bokus, CDON (Svenska) CDON(Engelska), Adlibris

1 reaktion på ”Recension av Lyckofällan”

  1. Pingback: Leva i nuet inte i huvet - Ledarskap1.se - Hållbart ledarskap

Kommentarer är stängda.