Alumni – Johan Victor

bild: McElspeth / Pixabay

Gamla studenter med ett gemensamt intresse

Jag har tänkt sätta ihop en maillista med alla mina gamla studenter som jag har haft genom åren, från alla de kurser jag har haft, i alla de skolor och företag jag har varit och undervisat i. Jag tänker att jag med jämna eller ojämna mellanrum skickar ut lite boktips, länkar etc som jag samlar och har samlat på mig genom åren. Jag funderar även på att bjuda in till onlineseminarier kring ämnena jag undervisat i. Tonvikten kommer helt klart vara om och kring agile, ledarskap, förändring och organisationsutveckling.

Ni skall givetvis få vara med och styra vad vi pratar om och det roligaste vore givetvis om ni vill vara med och bidra.

Om du tycker att detta verkar vara en rolig idé skriv upp dig på denna maillista så ser jag till att skicka ut mer information.