Hur kan vi jobba förebyggande med stress?

Varför?

Vi vet att ca 50 % av alla som arbetar idag upplever en stressad arbetssituation. Vi vet även att dagens organisationer, via den nya AFSen, har fått ett mycket större ansvar rörande den psykosociala arbetsmiljön. Vi vet också att många organisationer inte vet hur det skall ta detta vidare. Ledarskap1 har tagit fram ett koncept som går att anpassa efter er organisation baserat på dessa krav.

Beskrivning

Jag har under det senaste året tagit fram ett föreläsnings- och utbildningskoncept för friska och framgångsrika organisationer. Det grundar sig på min egen erfarenhet som ledare och chef men även som tidigare utbränd. Jag delar med mig av min egen resa samtidigt som vi tittar på vad forskningen idag säger att vi proaktivt kan göra för att bygga friska och framgångsrika organisationer.

Tanken är att inspirera till ett förebyggande förhållningssätt där vi tillsammans skapar en frisk och framgångsrik organisation. 

Innehåll

  • Föreläsningar som riktar sig såväl brett som djupt
  • Dokumentation i bokform
  • Ett test där man får en indikation på var man kan börja arbeta i sin organisation
  • En workshop där man utbildas och samtidigt konkret får ta fram en plan för hur er organisation kan arbeta med en frisk och framgångsrik organisation i fokus.

 

MÅLGRUPP

Konceptet riktar sig till:

  • Ledningsgrupper som vill få en ökad förståelse kring vad det faktiskt kostar och innebär med stress i en organisation
  • Organisationer som undrar vad man kan göra för att förebygga stressrelaterad ohälsa
  • Organisationer som vill utveckla sina medarbetare eller ledare kring vad vi kan göra för att minska stressen.

Sagt om Johan

Har du hört Johan Victor föreläsa? Om inte, gör det! Med energi, inlevelse och en massa känsla levererar han klokheter som landar djupt och känns.

Sanna

Facilitator:  Johan Victor

PRIS: Enligt offert

INTRESSERAD? Kontakta johan@ledarskap1.se

Skicka en intresseanmälan

Skriv gärna vad ni letar efter och hur jag kan hjälpa er. Är du intresserad att få titta närmre på dokumentation av mitt koncept läs mer här