30 juni, 2016

Föreläsning: Att gå in i väggen

Varför?

Letar ni efter en föreläsning kring stress och psykisk ohälsa som visar hela bilden? Skulle ni vilja ge er personal någonting mer än den klassiska föreläsningen kring stress? I den här föreläsningen får ni följa med på min resa.

Hur tar man sig egentligen in och ur väggen?

Jag delar med mig av min personliga resa från panikångest till utmattningssyndrom och utmattningsdepression. Jag berättar vad jag har upplevt och vad jag har gjort för att komma tillrätta med min situation. Jag försöker inte hävda att mina sätt är rätt sätt utan snarare förmedla vad jag har gjort. Tanken är att förklara, förtydliga hur det känns att vara i situationen men även delge vad jag tror gjort att just jag hamnade där jag hamnade. Jag vill också inspirera kring hur man kan jobba med sig själv, vare sig man är i situationen idag eller om man känner igen sig i hur det är att kämpa med den berömda balansen i livet.

Resultat

  • Ökad förståelse för vad det innebär att faktiskt gå in i väggen
  • Förståelse för vad vi som individer kan göra för att förebygga

MÅLGRUPP

Föreläsningen passar tex:

  • Organisationer som vill få chefer och personal mer kunniga kring utmattningssyndrom eller utmattningsdepressioner
  • Individer som idag är nära eller har gått in i väggen och som behöver inspiration för att ta sig ur

Sagt om föreläsningen

"Ärligt, äkta, insiktsfullt, tankeväckande och med en portion humor angriper Johan detta komplexa ämne. Jag lämnar föreläsningen med en större förståelse och personlig reflektion"

Nathalie

“Alla i teamet upplevde att det var mycket tankeväckande att få höra om hur det är att uppleva psykisk ohälsa ur ett patientperspektiv. Det är sällan vi får chansen att höra en översikt av en patients historia i sin helhet.

Vi har inspirerats till många samtal på olika teman efter föredraget... Det var intressant att höra dina tankar om hur det är att vara mitt i livet, med barn och arbete och att man kanske inte kan sträva efter balans i tillvaron, utan snarare försöka arbeta med acceptans. 

Du är bra på att föreläsa, så det bidrog såklart till att det var lätt att ta till sig det du sa. Bra blandning av humor och allvar”

Lina  – Boo Vårdcentral

FÖRELÄSARE: Johan Victor

LÄNGD: ca 60 min 

PRIS: Enligt offert

INTRESSERAD? johan@ledarskap1.se

Kontakt