Inför utbildningsinsatsen - Agil förmåga på HMS

Vi ser fram emot att träffa er alla på vårt gemensamma möte den 31 augusti. Inför detta möte har vi spelat in en liten film som kort sätter kontexten samt att vi ger er alla en uppgift inför mötet. 

Välkomna till mötet den 31 augusti. Som en introduktion till mötet samt  har vi här satt upp en sida där ni har möjlighet att förbereda er. 

Här finns dels en introducerande film till den kontext vi kommer att jobba med samt en introduktion till miro. 

Anledningen till att vi träffas är att komma vidare med den offert kring en gemensam utbildningsinsats som ligger på bordet. 

Vi tror att vi genom att mötas och samtala kring ämnet 

Miro som verktyg

För att vi skall kunna samskapa under dagen så kommer vi använda oss av miro som verktyg. I och med att ni kommer att använda verktyget självständigt i era breakout rooms så vill jag att ni som inte har jobbat i miro tidigare bekantar er med verktyget. Jag har dels spelat in en kort introduktionsfilm till miro men jag har även skapat en övningsbräda i miro som jag länkar till nedan. Gå gärna in och gör övningarna så att ni vet hur och att det fungerar när vi väl träffas. Detta kommer underlätta enormt under vårt liveseminarium. 

jv_glad

Ser fram emot att träffas!

Jag ser fram emot att träffa er alla i en actionfylld halvdag! Vi kommer ha kul, få reflektera tillsammans och jag lovar att vi gemensamt kommer att lära av varandra och att alla kommer kunna ta med sig något konkret ut i sin vardag.

Vi syns!

Med vänlig hälsning,

Johan Victor